Въжета

„Елиана 66“ е специализирана фирма за висококачествено производство на разнообразие от въжета с отлични характеристики. Всички наши изделия са надлежно сертифицирани и минават през стриктен контрол на качеството. Подбираме с внимание материалите, от които произвеждаме нашите здрави и издръжливи въжета, затова Ви гарантираме надеждност и дългогодишна употреба на продуктите ни.

В богатото ни портфолио ще откриете въжета с приложение в производството, търговията, индустрията, в дома или градината. Те са подходящи за опаковане на разнообразие от стоки, връзване на предмети, които изискват здраво закрепяне, и други. При нас ще намерите както памучни, така и полиестерни въжета, които са тествани за здравина в неблагоприятни климатични условия. Продуктите ни са устойчиви на химикали.

Здравина и сигурност с въжета от „Елиана 66“

Нашите първокласни полиестерни въжета не абсорбират течности, не гният и не се протриват, поради което са пръв помощник в дейности и задачи на открито. Памучните ни продукти са напълно безопасни и подходящи за досег до храни или напитки. Те са страхотни за макраме, плетене на хамаци и различни декорации и елегантни и разчупени дизайнерски решения.

Продуктите ни са устойчиви на опъване, не се късат, когато са подложени на напрежение, издържат на много високи или ниски температури. Вие избирате материал, а също и различни цветове и дебелини на въжетата, които са Ви необходими. Разгледайте разнообразните ни предложения за първокласни здрави въжета – полиестерни и памучни въжета, въжета за простори, хамаци, чадъри, въжета за тенти и сенници, въжета за комарници, домашни въжета или такива с дебелина до 12 мм.

При нас ще намерите здрави въжета, които имат приложение в бита, в шивашката, леката и обувната промишленост, както и продукти за декорация, за употреба в двора, в селското стопанство и други. Дългият опит и специализация на нашите кадри, както и висококачественото оборудване, с което разполагаме, са гарант за качеството и отличните характеристики на продуктите, които произвеждаме.